İLKADIM’DA TEMİZLİKTE YAZ SEZONU SEFERBERLİĞİ

15 Mayıs Çarşamba 2024

BAŞKAN İHSAN KURNAZ:”HER YÖNÜYLE TERTEMİZ BİR İLKADIM İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

İLKADIM’DA 7/24 TEMİZLİK

BAŞKAN İHSAN KURNAZ: TERTEMİZ BİR İLKADIM İÇİN GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde 24 saat kesintisiz çalışmalarını sürdüryor. Başkan İhsan Kurnaz, “Tertemiz bir İlkadım için' sloganıyla gece gündüz hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” dedi.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler ilçe genelinde 24 saat kesintisiz temizlik çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, belirlenen program dahilinde çöplerin toplanması, caddelerin yıkama temizliğinin yanı sıra ana cadde, sokak ve meydanların temizliği konusunda yoğun mesai harcıyor.

Göreve geldiklerinde temizlik konusunun ilçenin en önemli sorunlarından biri olduğunu belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Göreve gelir gelmez 'Tertemiz bir İlkadım için’ sloganıyla temizlik çalışmalarımızı planladık. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri de dikkate alarak acilen çalışmalara başladık. Yaz mevsiminde şehrimizin artan nüfus yoğunluğunu da dikkate alarak takviye ettiğimiz ekiplerimiz 7/24 esaslı mesai ile ilçe genelinde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Özverileri ve gayretleri için temizlik personeli mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Her yönüyle tertemiz bir İlkadım için hemşehrilerimizin hizmetindeyiz” diye konuştu.