TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLKADIM RÜZGARI ESTİ”

12 Mayıs Pazar 2024

BAŞKAN İHSAN KURNAZ:”GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

“MUAYTHAİ OKULLAR ARASI TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLKADIM RÜZGARI ESTİ”

“4 ALTIN, BRONZ MADALYA İLE BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ EKLEDİLER”

BAŞKAN İHSAN KURNAZ:”GENÇLERİMİZE YATIRIM YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

06-11 Mayıs tarihlerinden Gümüşhane’de okul sporları kapsamında düzenlenen Muaythai Türkiye Şampiyonası’na katılım sağlayan İlkadım Belediye spor kulübü sporcuları 4 Altın,2 Bronz madalya büyük başarı elde etti.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Okul Sporları Federasyonu ve Muaythai Federasyonu tarafından düzenlenen ve Aydın Doğan Spor Kompleksi’nde başlayan okullar arası Muaythai Türkiye Şampiyonasında yaklaşık 64 ilden binin üzerinde sporcu mücadele etti. Spor severlerin yoğun ilgi gösterdiği, Şampiyona kıyasıya mücadelelere sahne oldu. Şampiyonda 4 Türkiye birinciliği, 2 Türkiye üçüncülüğü ile toplamda 6 madalya kazanan ilkadımlı sporcular, rakiplerini geride bırakarak şehrimizi gururlandırdı.

Her zaman İlkadım’da sporun ve sporcunun en büyük destekçileri olmaya devam edeceğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Bu başarıda emeği geçen tüm sporcularımızı, antrenörlerimizi ve emeği geçen herkesi gönülden tebrik ediyorum. İlkadımlı sporcuların elde ettiği başarılar bizleri her zaman gururlandırmaktadır. Gençlerimize yatırım yapmaya devam edeceğiz” dedi.