“ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONLARI DAR GELİRLİ AİLELERİNİ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK”

07 Mayıs Salı 2024

BAŞKAN İHSAN KURNAZ: DAR GELİRLİ AİLELERE MÜJDELİ HABERİ VERDİ

“ÜCRETSİZ DÜĞÜN SALONLARI DAR GELİRLİ AİLELERİNİ YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK”

“HAYATI KOLAYLAŞTIRACAK HİZMETLERİ İLKADIMLILARIN HİZMETİNE SUNUYORUZ”

Dar gelirli ailelerin evlenecek evlatlarına yönelik “Ücretsiz Salon” müjdesini veren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz,” Mutlu bir yuva için dünya evine girecek dar gelirli ailelerimizin evlatlarına düğün salonlarımızı ücretsiz olarak onların kullanımına açıyoruz” dedi.

İlkadım’da ilklere imza atan Başkan İhsan Kurnaz, vatandaşların kullanması için Belediye Düğün Salonlarını İlkadımlıların hizmetine açıyor. Şehir merkezinde düğün salonlarının yüksek fiyatlı olması sebebi ile harekete geçen Başkan İhsan Kurnaz “Ücretsiz Düğün Salonu” projesi Mayıs ayı 1.Dönem5.Toplantı 9 Birleşimine ait 6 gündem maddesinin görüşüldüğü meclis toplantısına taşınarak oy birliği ile kabul gördü.

31 Mart yerel seçimlerin ardında yerel seçim sathında İlkadım halkımıza verdiği sözlerimizi bir bir yerine getireceğini altını çizen Başkan İhsan Kurnaz şunları kaydetti:

”Belediye Meclisimizden oy birliği ile kabul gören bu hizmetimizle ilçemizde ikamet eden dar gelirli ailelerimizin evlilik planı yapan genç çiftlere Gazi İmar İnşaat Özel Eğitim Şirketimizin üzerinden kiraya verilen Gazi Sosyal Tesisleri Küçük Salon ve Yeşilkent Düğün Salonlarını, İlkadım ilçe sınırlarında geçimini sosyal yardımlarla sağlayan ailelerin çocuklarına, şehit ailelerinin 1.Derece yakınlarına (Eş, Anne, Baba ve Çocukları) ve geçimlerini tek emekli maaşı ile sağlayanların çocuklarına düğün salonlarını  (Yaş Pasta, Kuru Pasta, İçecek ve Müzik Hizmetleri) ücretsiz olarak tahsis edeceğiz. Böylece çiftlerimizin en mutlu günlerini birlikle paylaşıp, mutluluklarına ortak olacağız. Bir taraftan da gençlerimizin ailelerinin yüklerini bir nebze olsun hafifleteceğiz. Bu uygulamayla İlkadımlı hemşerilerimizin yaşamlarını kolaylaştırmak ve onlara hizmetin en iyisini sunmak istiyoruz” şeklinde konuştu.