KANDİL SİMİTLERİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN

İLKADIM BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİD İKRAMI

KANDİL SİMİTLERİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’DAN

İLKADIM BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA KANDİL SİMİD İKRAMI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Reğaip Kandili münasebetiyle vatandaşlara cami çıkışı kandil simidi dağıttı.

İlkadım Belediyesi personelleri, merkez camilere ibadet için gelen vatandaşlara kandil simidi dağıtarak Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın Kandil mesajını iletti.Belediye ekipleri tarafından Gürbüz Camii’nde yatsı namazı çıkışı vatandaşlara kandil simidi ikram edildi. Vatandaşlar kandillerde gerçekleştirilen simit dağıtımı organizasyonlarının kandili hatırlatmak ve geleneklerimizin unutulmaması açısından çok güzel bir çalışma olduğunu söyleyerek, İlkadım Belediyesi’nin kandil simidi etkinliğini gelenek haline getirdiğini bildirdi.

Kandilin ruhuna uygun, vatandaşlara ikramda bulunmak istediklerini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş " Mübarek üç ayların müjdecisi Regaip Kandili’ne ulaşmanın huzur ve mutluluğunu ilçe halkımızla birlikte yaşıyoruz. Bu manada her yıl olduğu gibi bu yılda vatandaşlarımıza kandil simidi ikram ettik. Bu duygu ve düşüncelerle bu mübarek iklimin ilk gecesi olan Regaip Kandili’nin, başta ilkadımlı hemşehrilerim olmak üzere Tüm İslam alemine ve insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.’’ dedi.