ABDULKADİR ŞAHİNER’İ MAKAMINDA AĞIRLADI

02 Haziran Perşembe 2022

Başkan Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ SUNGURLU BELEDİYE BAŞKANI ABDULKADİR ŞAHİNER’İ MAKAMINDA AĞIRLADI

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Başkan Demirtaş’ı makamında ziyaret ederek işlerinde kolaylıklar diledi.

Sıcak ve samimi bir havada gerçekleştirilen ziyarette karşılıklı olarak fikir alış verişinde bulunularak gündemle ilgili konular görüşüldü.

Ziyaret sonrası duygu ve düşüncelerini söyleyen Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner; “İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı ziyaret ederek yapılan çalışmalarla ilgili kendisinden bilgiler aldık. İlkadım ve Sungurlu ilçelerinin gelişimine olanak sağlayacak olan projeler hakkında bir durum değerlendirmesi yaptık. Ben misafirperverliğinden dolayı kendisine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner ’in bu nazik ziyaretleri için duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Necattin Demirtaş," Sungurlu ilçemizdeki vatandaşlarımıza selamlarını ve sevgilerini iletti.