MADALYA AVCISI SPORCULARI MASA TENİSİ YARIŞMASINDA RÜZGARLAR ESTİRDİ

İLKADIM’IN MADALYA AVCISI SPORCULARI MASA TENİSİ YARIŞMASINDA RÜZGARLAR ESTİRDİ

8 ALTIN,4 BRONZ,2 GÜMÜŞ MADALYAYI İLE YARIŞMAYI TAMAMLADILAR

BAŞKAN DEMİRTAŞ,İLÇEMİZİN ADI SPOR MÜSABAKALARINDA ŞAMPİYONLUKLARLA DUYURACAĞIZ

İlkadım Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Masa Tenisi Küçükler ve Yıldızlar A ve B Takımları, il birinciliği bölge takım yarışmalarında elde ettikleri başarıyı 8 Altın,4 Bronz,2Gümüş madalya ile taçlandırdı. Sporun ve sporcunun dostu İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, turnuvada başarılı olan takım sporcularını tebrik etti.

16-17 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen spor severler tarafından yoğun ilgi gören ve seyir zevki yüksek karşılaşmalara sahne olan yarışmada Küçükler il birinciliğinde mücadele eden İlkadım Belediyesi GSK A takımı birinci olurken B Takımı üçüncü olarak tamamladı.Takım olarak 5 Altın,4 Bronz madalyayı kulübe kazandırdı. Yıldızlar İl birinciliğinde ise İlkadım Belediyesi GSK B takımı birinci olurken A takım ise ikinci oldu.Takım olarak 3 Altın,2 Gümüş madalya ile turnuvadan ayrıldı.

“Başarılı sporcuları tebrik etti”

Başarılarından dolayı sporcuları tebrik eden Başkan Demirtaş,İlkadım Belediyesi Spor kulübü farklı spor dallarında hem yurt içinde hem yurt dışında şehrimizi ve ülkemizi gururla temsil ediyor. İnşallah İlkadım ilçemizin adını daha nice şampiyonluklarla duyuracağız. Daha büyük başarılar için tüm sporcularımıza her zaman desteklerimizi artırarak sürdüreceğiz. Bize bu gururu yaşattıkları için başta hocalarımız olmak üzere tüm sporcularımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Büyük bir başarıya imza atan sporcular ise, desteklerinden dolayı İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a teşekkür et