“PRESTİJ CADDE PROJESİ” KAPSAMINDA MÜFTÜ SOKAĞI YENİLİYOR

10 Nisan Pazar 2022

“Karşılıklı güvenle tüm güzelliği ilçemize sunacağız”

İLKADIM BELEDİYESİ “PRESTİJ CADDE PROJESİ” KAPSAMINDA MÜFTÜ SOKAĞI YENİLİYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ,2022 YILI PROGRAMI ÇERCEVESİNDE KENT MERKEZİ’NDEKİ CADDELER YENİ YÜZÜNE KAVUŞACAK

Kenti gözbebeği konumunda olan İlkadım ilçesinde büyük önem taşıyan vatandaşların yoğun olarak kullandığı Kent Merkezi’ndeki sokaklar, prestij cadde projesi kapsamında yenileniyor. Bu kapsamda İlkadım Belediyesi tarafından Müftü Sokak başlatılan üst yapı yenileme çalışmaları sürüyor. Çok sayıda iş makinesi ve personelin görev aldığı çalışmalar ile birlikte bölgenin kronikleşen altyapı problemi çözülerek araç sürücüleri için ulaşımda sıcak asfalt konforu sağlanacak.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, ilçenin çehresini değiştirmeye devam ediyor. Alt yapı kurumları ile ortaklaşa sürdürülen program dahilinde Fen İşleri Müdürlüğü, Pazar Mahallesi Müftü Sokakta alt yapısı yenilenen bölgede üst yapı çalışmalarına devam ediyor. Kentin en işlek caddelerini modern görüntüsüne kavuşturmak için çalışmalarına hız kazandıran Fen İşleri ekipleri, 2022 programı dahilinde asfalt serme, yol iyileştirme ve yeni yol açma çalışmalarının yanı sıra, kaldırım yenileme çalışmaları gerçekleştiriyor.Fiziki kontrollerde tespit edilen sorunlara da ekipler anında müdahale ediyor.

“Karşılıklı güvenle tüm güzelliği ilçemize sunacağız”

İlkadım'da üst yapı konusunda çok titiz çalışmalar yaptıklarını dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu bölgedeki mahalle sakinlerimizin uzun yıllar altyapı problemi yaşamaması için bu çalışmayı yapmak zorundaydık. Bunun yanında buradaki asfaltla kaplı yollarımızın durumu da zaten ortadaydı. İnşallah çalışmalar tamamlandığında hem bu bölgeyi sağlam bir altyapıya kavuşturacağız hem de sıcak asfalt, yaya kaldırımları, ağaçlandırma ve aydınlatma çalışmaları ile buranın çehresini değiştireceğiz. Toprağın altına yaptığımız ve doğru olduğunu bildiğimiz bu yatırımlar devam edecek. Bu sıkıntıyı çeken vatandaşıma teşekkür ediyorum onlar bize güveniyor. Karşılıklı güvenle her türlü güzelliğe ulaşacağız” dedi.

“Kasaplar caddesi en güzel örnek”

2022 programı çerçevesinde sokak ve caddelerin yeni çehresine kavuşturulacağını sözlerine ekleyen Başkan Demirtaş,” Biz ilçe sınırları içinde yer alan tüm caddelerde aynı titizlikte çalışarak vatandaşlarımızın kullanımına açmak için çalışıyoruz. Bu nedenle mümkün olan en kısa sürede çalışmaları tamamlamak için yoğun çaba harcıyoruz. Yenileme çalışmalarımızın en güzel örneği ise Kasaplar Caddesi oldu. İlkadım’da yaşamak ayrıcalıktır’ sloganı çerçevesinde çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.