HALİM BATUR KULÜPLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

13 TAKIM ŞAMPİYNOLUK KUPASI İÇİN TER DÖKECEK

HALİM BATUR KULÜPLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

13 TAKIM ŞAMPİYNOLUK KUPASI İÇİN TER DÖKECEK

İlkadım Belediyesi, sağlıklı bir yaşam için gençleri sporda buluşturan spor kulüplerine yönelik geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden “Halim Batur” anısına düzenleyeceği kulüpler arası futbol turnuvası ile ilçede spora olan ilgiyi yeşil sahalara taşıyor.

Derebahçe Mahallesi’nde adının verildiği, Halim Batur Spor Kompleksinde 25 Eylül Cumartesi günü saat:12.00’de oynanacak ilk maçla başlayacak olan Halim Batur Kulüpler arası futbol turnuvasında 13 kulüp şampiyonluk kupası için yeşil sahalarda kıyasıya mücadele edecek. Covid-19 salgınına karşı en üst seviyede önlemlerin alınarak başlatılacak futbol turnuvasında şampiyon 26 Eylül Pazar günü oynanacak olan final maçı müsabakası ile belli olacak.

“Spor ve vefa adına önemli bir etkinlik”

Turnuvaya katılan tüm takımlara fair play ve centilmence mücadele etmelerini dileyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Her yaştan nesilleri bir arada spor yönlendirmek adına çok anlamlı bir etkinlik düzenledik. Geçirdiği rahatsızlık sonucu vefat eden Yol-İş Sendikası 2 No'lu Şube Başkanlığı Denetim Kurulu üyesi Halim Batur adını unutmadık. Bu turnuvada, ona karşı bitmeyen vefamızı gösteriyor. Öncelikle bir sakatlık olmaması, sporcunun centilmen ruhunun hiç kaybedilmediği maçların yeşil sahalara yansıyacağı turnuvamıza katılım sağlayan tüm takımlarımıza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.