BAŞKAN DEMİRTAŞ, KURBAN PAZARINI ZİYARET ETTİ

12 Temmuz Pazartesi 2021

Kurbanlık satan esnaflara hayırlı işler dileyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kurbanlık satın almak için gelen vatandaşlarında bayramlarını tebrik etti.

BAŞKAN DEMİRTAŞ, KURBAN PAZARINI ZİYARET EDEREK ESNAFIN BAYRAMINI KUTLADI

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Güzeldere mevkiinde bulunan kurbanlık hayvan pazarını ziyaret etti. Kurbanlık satan esnaflarla ve kurbanlık satın alan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Demirtaş, kurbanlık hayvan Pazar satış yerinde vatandaşların beklentilerini daha iyi karşılamak adına vatandaşlar ve esnaflarla istişarede bulundu.

Kurban pazarı ziyaretleri sonunda Başkan Demirtaş; “Kurban pazarında incelemelerde bulunarak vatandaşlarımızla istişareler ettik. Bizlerden beklentilerini öğrenmeye çalıştık. Bayramlarını tebrik ederek hayırlı alışverişler temennilerinde bulunarak sohbet etme imkânına sahip olmuş olduk. Hem de kurban bayramı öncesinde belediyemizden istekler talepler ne ise bu taleplerinde karşılanması noktasında neler yapmamız gerektiği konusundaki görüş alışverişini tamamlamış olduk. Elbette kurban pazarımızın bir takım eksiklikleri olmuş olabilir. Ama biz bunları yerinde tespit ederek bu eksiklikleri gidermeye gayret gösteriyoruz. Önümüzdeki yıl daha iyi bir kurban pazarı kurmanın hazırlıklarını yapacağımızı şimdiden belirtmek istiyorum. Şahsım ve birlikte olduğum heyetle beraber bütün İlkadım’lı hemşerilerimin kurban bayramını canı gönülden tebrik ediyor, şehrimize vatanımıza milletimize Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.