123 YAŞINDAKİ AYŞE KILINÇ’IN DOĞUM GÜNÜ’NÜ GÖNDERDİĞİ PASTA İLE KUTLADI

01 Temmuz Perşembe 2021

BAŞKAN DEMİRTAŞ, AYŞE NİNENİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLADI

BAŞKAN DEMİRTAŞ, 123 YAŞINDAKİ AYŞE KILINÇ’IN DOĞUM GÜNÜ’NÜ GÖNDERDİĞİ PASTA İLE KUTLADI

Samsun’da yaşayan ve kimliğine göre 1 Temmuz’da 123 yaşına giren Ayşe Kılınç için İlkadım Belediyesi sürpriz bir doğum günü kutlaması düzenledi.

İlkadım ilçesinde yaşayan Ayşe Kılınç'ın kimliğini görenler şaşkınlığını gizleyemiyor. Kılınç'ın kimliğinde doğum tarihi "01 Temmuz 1898" yazıyor. Buna göre 123 yaşına giren Ayşe nine için İlkadım Belediyesi Çözüm Merkezi ekipleri bir pasta yaptırdı. Ekipler, evinde ziyaret ettikleri Ayşe ninenin doğum gününü kutladı.Komşusu Hava Yener, her zaman Ayşe Kılınç'ın yanında olduğunu belirterek, "15-20 senedir yanındayım. Üst kat komşuyum. Ayşe teyze ile ilgileniyorum. Beraber yiyoruz, içiyoruz. Bazen ihtiyaçları oluyor. Herhangi bir yardımı olursa belediyemiz yardımını esirgemesin. Çok iyi biri. Anlatılmaz. Çocuklarım da 'Ayşe nine' diyorlar. Ben buraya taşındığımda oğlum 2 yaşındaydı, şimdi 22 yaşında. Askere gitti, yeni geldi" dedi.

Ayşe nine, kendisine doğum günü sürprizi yapan İlkadım Belediyesi ekiplerine teşekkür etti.