TÜM İMKANLARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

06 Aralık Pazar 2020

VEFA EKİBİ İLKADIMLILARIN YARDIMINA KOŞMAYA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ;TÜM İMKANLARIMIZLA VATANDAŞLARIMIZIN YANINDAYIZ

Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma yasağı birlikte tüm tedbirlerini alan İlkadım Belediyesi, Vefa Destek Grubuyla ilçe halkının ihtiyaçlarını karşılamak için canla başla çalışıyor.

Sokağa çıkma yasağıyla birlikte ilkadım ilçesinde vatandaşların herhangi bir olumsuzluk yaşamaması için sabah erken saatlerden itibaren çalışmalara başlayan  İlkadım Belediyesi ekipleri ve Vefa Sosyal Destek Grubu, 112 Çağrı Merkezi, ALO 153,444 55 01 hattını arayan vatandaşların, sokağa çıkma yasağı kuralları ölçüsünde ekmek ve tıbbi malzeme gibi acil ihtiyaçlarını karşılıyor. Bunun yanında belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdüren İlkadım Belediyesi , Temizlik, Dezenfekte, ve nöbetçi zabıta ekipleriyle toplamda 40 kişilik bir ekip hizmetlerine devam ediyor.

"İlkadım yanınızda"

Sabah erken saatlerden itibaren kurallar ölçüsünde vatandaşların ihtiyacını karşılamak için tüm ekiplerin canla başla çalıştığını ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş , Tüm kamu kurum ve kuruluşlarla koordineli bir şekilde vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını gidermeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımız ihtiyaçları için ALO 153, 444 55 01 hattımızı arayabilir. Tüm imkanlarımızla vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz ve bu zor günleri inşallah hep beraber atlatacağız. Yeter ki kurallara uyalım, evimizde kalalım. Vatandaşlarımızın sağlıkları için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" ifadelerini kullandı.