İLKADIM DEZENFEKTE EKİBİ İLAÇLANMADIK YER BIRAKMIYOR

29 Ekim Perşembe 2020

İLKADIM DEZENFEKTE EKİBİ İLAÇLANMADIK YER BIRAKMIYOR

İlkadım ilçesinde korona virüs ile mücadele konusunda yoğun mesai harcayan İlkadım Belediyesi, ilçede ilaçlanmadık yer bırakmadı. İlaçlama ekipleri, talepte bulunan vatandaşların yaşam alanların ücretsiz olarak ilaçlamaya devam ediyor.

Dünyada her geçen sayısını artıran korona virüs ile mücadele konusunda önemli çalışmalara imza atan İlkadım Belediyesi Sağlık İşleri ekipleri, 7 gün 24 saat esasına göre çalışmalarına devam ediyor. Daha önce başta hizmet binaları olmak üzere ilçe sınırları içindeki cami, okul, kamu binaları, banka şubeleri, PTT şubeleri ve buna benzer halkın yoğun olarak kullandığı alanları dezenfekte eden Sağlık İşleri Müdürlüğü ekipleri kamuya ait araçları da dezenfekte ederek korona virüs ile mücadelesini sürdürdü. Son olarak ekipler ilçenin farklı mahallelerinde gelen talepler doğrultusunda vatandaşların bina, apartmanlarını dezenfekte etmeye başladı. Yaşardoğu Mahallesi Şehit Halil Şeref,Palet Sokak, Derebahçe Mahallesi Haseki Sokak, Toybelen,Karasamsun Mahallesi, adreslerinde ilaçlama yaparak yaşam alanların steril hale getirdi.

“Üzerimize düşeni yapıyoruz”

Bu konuda ülkemiz gerekli tedbirleri zamanında alarak sürecin iyi yönetildiğini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,”Biz de yerel yöneticiler olarak üzerimize düşeni fazlasıyla yapıyoruz. Belediye ekiplerimiz 7 gün 24 saat esasına göre dezenfekte çalışmalarını yürütüyor. Çok önemli bir dezenfekte çalışmasını daha başlattık. Belediyemizden talepten buluna vatandaşlarımızın yaşam alanların ücretsiz olarak dezenfekte ediyoruz. Biz de belediye olarak vatandaşımızın sağlığına ön plana alarak evlerinin dezenfekte edilmesi ile ilgili bu önemli çalışmayı başlattık” diye konuştu.