BİRLİKTE UYUM İÇERİSİNDE ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

05 Ağustos Çarşamba 2020

Başkan Demirtaş,Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ı makamında ağırladı.

BAŞKAN DEMİRTAŞ; BİRLİKTE UYUM İÇERİSİNDE ŞEHRİMİZ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç’ı makamında ağırlayan İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, uyum ve birliktelik içerisinde şehrimiz için çalışacağız” dedi.

Başkanlık makamında samimi sohbet havasında geçen ziyarette, Başsavcıların toplumsal adaletin tesisinde üstlendikleri misyonun önemine dikkat çeken ziyaretten duyduğu memnuniyeti de dile getiren İlkadım Belediye Başkanı  Necattin Demirtaş, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren adil, dürüst ve samimi bir şekilde halkımıza hizmet ediyoruz. Hak, hukuk, adalet ve dürüstlük bizim olmazsa olmazımızdır. Biz bu değerleri namusumuz bilir, bu anlayışla çalışırız. İlkadım ilçemizin daha huzurlu ve daha güvenli bir şehir olması yolunda yapacağınız çalışmalarınızda kolaylıklar diliyor, bu konuda her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz” diye konuştu.