SAMSUNSPOR YÖNETİMİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ.

29 Temmuz Çarşamba 2020

BAŞKAN DEMİRTAŞ BAŞARILAR DİLEDİ

SAMSUNSPOR YÖNETİMİ BAŞKAN DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ.

BAŞKAN DEMİRTAŞ; SPOR BRANŞLARINDA FAALİYET GÖSTEREN ÖNEMLİ BİR KULÜBÜZ

Yılport Samsunspor A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve kulüp yöneticileri İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ı makamında ziyaret etti.

Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve üyelerini makamında kabul eden Başkan Demirtaş, belediye olarak ilçedeki spor kulüplerinin her zaman yanında olduklarını söyledi. Gençlerin kötü alışkanlıklardan korunmasında spor kulüplerinin çok önemli rol oynadığını ifade eden Başkan Demirtaş, "İlkadım Belediyesi Spor Kulübü olarak da Basketbol, bayan  futbol ve salon spor branşlarında faaliyet gösteren önemli bir kulübüz. Şehrimizin temsilcisi Samsunspor’a  göstermiş olduğu başarıdan dolayı ilçe olarak büyük sevinç yaşadıklarını, bundan sonra TFF 1. ligde şehrimizi temsil edecek olan Kırmızı-Beyazlı  Samsunspor futbol takımımızın yöneticileri başta olmak üzere tüm idareci ve sporcularımızı bir kez daha tebrik ederek teşekkürlerini ifade etti.

Ziyaret sonrası Başkan Demirtaş, İlkadım Belediyesi yeni hizmet binasını Samsunspor Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Yıldırım ve beraberindeki yönetim kurul üyelerine gezdirerek hatıra fotoğrafı çekindi.