YENİ YOLLAR İLKADIM’DA HAYAT BULUYOR

İLKADIM ULAŞIM ALT YAPISI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

YENİ YOLLAR İLKADIM’DA HAYAT BULUYOR

BAŞKAN DEMİRTAŞ ;İLKADIM’IN ULAŞIM ALT YAPISI İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Şehirlerin hizmetlerle geliştiğini kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin  Demirtaş, “İlkadım’da yaşamın kolaylaştırılması için çalışmaların aralıksız devam edeceğini söyledi.

İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen yeni yol açma ve genişletme çalışmaları Kıran  Mahallesi’nde devam ediyor.Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçe genelinde 2020 programı dahilinde sürdürülen yol açma ve genişletme çalışmalarına hız vererek hizmet atağını sürdürüyor. Yeni açılan yollar, ulaşım sorunu yaşayan vatandaşlara rahat bir nefes aldırırken, İlkadım ilçesinin gelişimine de katkı sağlıyor. Kıran Mahallesi’nde devam eden yol açma ve genişletme çalışmaları ilçemizdeki tüm mahallerimizde ulaşım alt yapısını güçlendirdiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Gelişen ve değişen İlkadım’ın ulaşım sorununu çözmek ve yolları daha modern hale getirmek için planlamaya uygun olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz. Yeni açmış olduğumuz yollarımızın ilçemize, mahallemizdeki hemşehrilerimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.