BAŞKAN DEMİRTAŞ BAŞSAVCI MEHMET SABRİ KILIÇ'I MİSAFİR ETTİ.

19 Eylül Perşembe 2019

Tarsus Cumhuriyet Başsavcılığı görevinden ,Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Mehmet Sabri Kılıç,İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş'ı makamında ziyaret etti.

BAŞKAN DEMİRTAŞ BAŞSAVCI MEHMET SABRİ KILIÇ'I MİSAFİR ETTİ.

Başkan Demirtaş'ın  makamında gerçekleşen ziyarette,ikili bir süre sohbet etti. Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Sabri Kılıç'ın nazik ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş ,Kılıç'ı  tebrik ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
İyi niyet dilekleri için Başkan Demirtaş’a teşekkürlerini ileten Cumhuriyet Başsavcısı Kılıç, Şehrimize en iyi hizmeti verebilmek için tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde çalışacaklarını söyledi.