BAŞKAN DEMİRTAŞ; “EN BÜYÜK YATIRIM GENÇLİĞE OLAN YATIRIMDIR”

19 Eylül Perşembe 2019

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş , Cedit Ilıca Spor Kulübü’ne ait antrenman sahasında minik sporcularla bir araya geldi. Başkan Demirtaş;'' Yapılacak en büyük yatırım gençliğe olan yatırımdır. Biz de gençliğimize yatırıma ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

BAŞKAN DEMİRTAŞ; “EN BÜYÜK YATIRIM GENÇLİĞE OLAN YATIRIMDIR”

DEMİRTAŞ CEDİT ILICA SPOR KULÜBÜ SPORCU VE AİLELERİYLE BİR ARAYA GELDİ.

İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş , Cedit Ilıca Spor Kulübü’ne ait antrenman sahasında minik sporcularla bir araya geldi. Başkan Demirtaş;'' Yapılacak en büyük yatırım gençliğe olan yatırımdır. Biz de gençliğimize yatırıma ara vermeden devam edeceğiz" dedi.
Cedit Ilıca spor kulübünün her yıl geleneksel hale getirdiği kahvaltılı birliktelik ve beraberlik programına  İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş  Kulüp Başkanı Mehmet Kumbasar,kulüp yöneticileri, sporcular ve  aileleri yoğun katılımı sağladı.

''İşte özlediğimiz tablo budur.''

Aile ve çocukların sevgi gösterileri arasında toplantını yapıldığı sahaya giren Başkan Necattin Demirtaş, burada yaptığı konuşmada, “Baharın müjdecisi bir havayla tertemiz bir İlkadım sabahında bu sevgili yavrularımızla beraberiz. Bugün bizim için en anlamlı olan yanı da çocuklarımız aileleriyle bir pazar günü birlik ve beraberlik adına burada toplanmışlar. İşte özlediğimiz tablo budur. Şunu arzu ediyoruz ki bu çocuklarımız gençlerimiz mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmelidirler. Sporla meşgul olsunlar ki yanlış işlere yanlış arkadaşlara bulaşmasınlar.Cedit Ilıca Spor Kulübümüz de bu tür aktiviteler için muazzam bir zemin hazırlamış. Bu gün burada çocuklarımız ve ailelerimizle buluşmaktan çok mutlu olduk. Bu vesile ile bizleri bir araya getiren Cedit Ilıca Spor Kulübümüzün  başkanı ve ekibini tebrik ediyorum'' diye konuştu.

''Çocuklarımız dünyadaki en kıymetli varlığımızdır''

Çocuklarımızı dünyadaki en kıymetli varlık olarak görüyor, onları el üstünde tutuyoruz diyen AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, "Bu anlamda en büyük arzumuz, çocuklarımıza ve gençlerimize çok daha parlak yarınlar hazırlayabilmektir.Bizler de, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, daha büyük, daha güçlü, daha istikrarlı bir Türkiye’de yaşamaları için sizlerden aldığımız güçle gayretli çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

''Desteklerinden ötürü Başkan Demirtaş'a teşekkür etti''

Ilıca Spor Kulübü’nün ufak tefek sıkıntıları olduğunu dile getiren Kulüp Başkanı Mehmet Kumbasar,'' Belediye Başkanımız bu konuyla ilgili desteklerini bizlerden esirgemiyor.Bu çocuklarımız her şeyin en iyisini hak ediyor. Çünkü, spor ve bu futbol sahası bizim ve çocuklarımız için çok önemli, hocalarımız ve kulüp üyelerimiz bu konuda bize çok destek oluyor. Şahsım adına bizleri bu etkinliğimizde çocuklarını yalnız bırakmayan Başta İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a annelere babalara çok teşekkür ediyorum'' diye konuştu.Program hatıra fotoğraflarının çekimi ile son buldu.