GENÇ ÇİFTİN HAYALİNİ KURDUĞU EVİ İLKADIM DONATTI

29 Ağustos Perşembe 2019

İlkadım ilçesinde, maddi imkansızlıklar nedeniyle evlilik hayallerini erteleyen genç çiftin yardımına İlkadım Belediyesi yetişti.

GENÇ ÇİFTİN HAYALİNİ KURDUĞU EVİ İLKADIM DONATTI

İlkadım  ilçesinde, maddi imkansızlıklar nedeniyle evlilik hayallerini erteleyen  genç çiftin  yardımına İlkadım Belediyesi yetişti.
Gençlerin, evlenmek için önlerindeki engelleri kaldıran İlkadım Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ve Kadın Koordinasyon Merkezi , genç çiftin ihtiyacı olan ev eşyasını karşıladı.Hayırseverlerle ihtiyaç sahipleri arasında köprü olmaya devam eden İlkadım Belediyesi Kadın Koordinasyon Merkezi Gönüllü Başkanı Lütfiye Demirtaş, yeni evlenecek ihtiyaç sahibi  aileye destek oldu.Başkan Yardımcısı Ramazan Bayraktar,Sosyal Yardım Müdürü vekili Mehmet Horasan birlikte yeni evlenecek genç çiftin evlerine  oturma gurubu,masa takımı,yatak odasında beyaz eşya grubu ve mutfak eşyalarını tedarik ederek mutluluklar dileyen Kadın Koordinasyon Merkezi Fahri Başkanı Lütfiye Demirtaş, Hayırsever vatandaşlarımız sayesinde ihtiyaç sahibi ailelere yardımda bulunarak güzel bir dayanışma örneği sergiliyoruz.Hayırsever vatandaşlarımızdan aldığımız eşyalar ile ihtiyaç sahibi ailelerin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Ülkemizin bu zor günlerinde vatandaşlarımıza destek olmak bizim en önemli görevlerimizdendir. İhtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza sevgi elimizi uzatıyoruz” dedi.

“HAYIRSEVERLERE VE  BELEDİYE BAŞKANIMIZA SONSUZ TEŞEKKÜRLERİMİ SUNUYORUM”

Hayalini kurduğumuz evi gerçekleştiren ve duygu dolu dakikaları yaşayan ihtiyaç sahibi genç çift,'' Başta Hayırseverler olmak üzere, İlkadım Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş'a  ve burada emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum''dedi.