DEMİRTAŞ Başkan Sandıkçı'yı Misafir Etti

19 Temmuz Cuma 2019

Şehrimiz için işbirliği içinde olacağız

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı yeniden Belediye Başkanlığına seçilen Başkan Necattin Demirtaş'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Samimi ve sıcak ortamda gerçekleşen ziyarette Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı,Başkan Demirtaş'a hizmet noktasında başarı temennilerini iletti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,uzun bir sürecin ardından hizmetlere kaldığı yerden devam edeceklerinin altını çizdi.Samsun ortak paydamız,kentimiz içinde bulunduğu seviyeden daha ileri noktalara taşımak ve gelişimine katkı sağlamak adına her zaman hazır olduğunu ifade eden Başkan Demirtaş,İlkadım Belediyesi olarak her türlü iş birliği ve koordinasyon'a açık olduklarını bu hususta emek sarf edeceklerini ifade etti.

Ziyaretin sonunda Başkan Demirtaş,yeni belediye hizmet binasını Başkan Sandıkçı ile birlikte gezdi.