Eğitim Nerede, İlkadım Orada

01 Ocak Perşembe 1970

-Eğitim Nerede, İlkadım Orada

-Emine Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesinin İlk Fidan

Çevre düzenlemesi ve yenileme çalışmalarının tamamlandığı Emine Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesi projeye katkı sağlayan kurum ve kuruluşları okul bahçesi fidan dikimi programı ile bir araya getirdi.

Emine Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen programa okul bahçesi, okul içi ve çevresinde yapılan bakım ve yenileme çalışmalarına katkı sağlayan kurum ve kuruluşların temsilcileri bir araya geldi. Okul Müdürü Ayşegül Şahin tarafından gerçekleştirilen teşekkür programına Ak Parti Samsun Eski Milletvekili Ahmet Yeni ve eşi Emine Yeni, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Orman İşletme İl Müdürü Celal Kanbur, İl Milli Eğitim Müdürü Coşkun Esen, İlkadım İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Kurtoğlu, Borsan Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Şenocak, Arat Otomasyon Firma Sahibi Murat Yurt, okul öğretmenleri ve öğrencileri katıldı.

BAŞKAN TOK’A TEŞEKKÜR

Emine Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesine İlkadım Belediyesi katkıları ile yapılan spor salonundan tüm öğrencilerin faydalandığını ve gençlerin çok mutlu olduğunu söyleyen okul yönetimi İlkadım Belediye başkanı Erdoğan Tok’a eğitime ve spora verdiği destek için teşekkür ederek çiçek taktim ederken katılımcılar ile hep birlikte okul bahçesine fidan diktiler.

TOK; “EĞİTİM NEREDEYSE BİZLERİN DESTEĞİ ORADA OLMAYA DEVAM EDECEK”

Özellikle okullara verdiği destek ile beğeni kazanan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, gençlerimizin eğitiminde ufak büyük demeden herkesin elinden gelen desteği sağlayarak taşın altına elini koyması gerektiğini belirterek, “Emine Ahmet Yeni Kız İmam Hatip Lisesi şehrimizin önemli okullarından biridir. Burada kız evlatlarımız ilim ve irfan ile donanarak ayakları üzerine basan vatanına ve bayrağına bağlı bireyler olarak yetişiyor. Burada asıl başarı genç evlatlarımızındır. Bizler sadece bu başarılara katkı sağlamaya çalışıyoruz. Bu güzel okula yapılan spor salonunun yanı sıra ilçemiz sınırlarındaki tüm okullarda mutlaka bir çalışmamız oluyor ve eğitim neredeyse bizlerin desteği orada olmaya devam edecek” şeklinde konuştu.