Başkan Demirtaş Teravih Buluşmaları İle Vatandaşlarla Buluştu.

08 Mayıs Çarşamba 2019

İlkadım’da Teravih Buluşmaları Start Aldı. Ramazan ayı boyunca her akşam İlkadım’ın farklı bir mahallesinde teravih buluşmaları gerçekleştirecek olan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,ilk buluşmasını Kışla Mahallesi’ndeki Kışla Cami’nde gerçekleştirdi.

Ramazan Ayı boyunca farklı mahallerde organize ettiği teravih buluşmaları ile kılınan teravih namazı sonrası mahalle sakinlerini sorunlarını dinleyecek olan Başkan Demirtaş,Kışla mahalle halkının istek ve önerileri dinledi. Ramazan Ayı'nın yardımlaşma, dayanışma, sabır ve bereket ayı olduğunu ifade eden Başkan Demirtaş,‘’Ramazan ayının manevi ruhuna uygun olarak vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösteriyoruz. Her akşam ilçemizin farklı bir mahallesinde farklı bir camisinde vatandaşlarımızın Ramazan coşkusuna ortak oluyoruz. Ramazan ayının paylaşma ve kardeşlik duygusunu yaşayan vatandaşlardan ricam, bu eşsiz duyguyu ve bu güzel coşkuyu çocuklarımıza da yaşatalım. Bunun için de evlatlarımızın ellerinden tutalım ve iftar sofralarımızda, teravihlerde onlara da en güzel yeri verelim. Evlatlarımız da bu manevi ayın feyzini, coşkusunu ve bereketini yaşasınlar” dedi..