Başkan Demirtaş'tan Ramazan Mesajı

06 Mayıs Pazartesi 2019

Demirtaş: ''Rahmet ve bereket dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını huzur ve mutlulukla geçirmeyi temenni ediyorum...”

Ramazan ayının başlaması nedeni ile bir mesaj yayınlayan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş:''Rahmet ve bereket dolu günlerin en değerlilerinden olan Ramazan ayını huzur ve mutlulukla geçirmeyi temenni ediyorum. Bu duygu ve düşüncelerle ilçe halkımızın ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan ayını tebrik ediyorum” dedi. Rahmet ve bereket simgesi, mübarek Ramazan ayına bir kez daha kavuşmanın ve karşılamanın sevinci ve mutluluğunu hep birlikte yaşamakta olduğumuzu belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş''Manevi coşku ve lezzetin yaşandığı bir ay boyunca yaşanacağı Ramazan ayından Rabbim’den niyazım Tüm dünyada akan kanın durması, şiddetin sonlanması, barış ve kucaklaşmanın her tarafta hakim olmasıdır.Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan ayının ilçemize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlara vesile olmasını temenni eder, tüm hemşehrilerime sağlık, huzur ve mutluluk içerisinde bir Ramazan ayı geçirmelerini dilerim.”