İlkadım'da Denetimler Hız Kazandı

06 Mayıs Pazartesi 2019

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde Vatandaşların başta gıda ürünleri olmak üzere birçok alanda sağlıklı ve güvenli bir alışveriş yapması amacıyla gerçekleştirilen denetimler devam ediyor.

İlçede rutin denetimlerine hız kazandıran İlkadım Belediyesi zabıta ekipleri, denetimler esnasında çöp konteynırın kenarına koli halinde bırakılmış tarihi geçmiş meyve suyu,puding ve sütlerin bulunduğu kolileri almaya çalışan sokak dilencisine müdahale etti. Bozuk olduğu tespit edilen gıda ürünün satılmasına ve kullanılmasına karşı ekipler ürünleri imha etti.

SARI İŞLETME SAHİPLERİNE SESLENDİ
Belli aralıklarla yapılan denetimlerin devam edeceği bilgisini veren Zabıta Müdürü Şeref Sarı,''İşletme sahiplerine tarihi geçmiş ürünlerin çöp kenarlarına veya sokak ortasına bırakılmamasını, son kullanım tarihleri yaklaşanları ürünleri ise aldıkları firmalara iade etmeleri veya imhasını sağlamalarını gerektiği'' söyledi.