Başkan Demirtaş'dan Forma Sürprizi

04 Mayıs Cumartesi 2019

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, kendisinden forma isteyen mahir kırçalı futbol okulu öğrencilerin isteklerine kayıtsız kalmayarak İlkadım Belediyesi amblemli, kendi adının yazdığı yeni formaları öğrencilere hediye etti.

İlkadım ilçesi kalkanca mahallesi'nde yaptığı açılış sonrası mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Demirtaş,forma sözünü verdiği futbol okulu öğrencilerine formalarını hediye etti.Belediye meclis üyesi Adem Yıldırım'ın katıldığı hediye programında Başkan Demirtaş, formaları öğrencilere kendi elleri ile giydirdi.

SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ
Çocuklarımız için her türlü desteği elimizden geldiği kadar yapmaya çalışıyoruz diyen Başkan Demirtaş,'' Çocuklarımızın sağlıklı birey olarak yetişmelerini sağlamak,her dönemde onlara sahip çıkmak bizlerin en asli görevidir. Sizlerle gurur duyuyoruz."dedi.

YILDIRIM BENİM İÇİN AYRI Bİ ÖNEMİ OLDU
Formaları verirken öğrencilerin mutluluklarının gözlerden kaçmadığını ifade eden İlkadım belediyesi meclis üyesi Adem Yıldırım, “Çocukların mutlu olması bizleri daha çok mutlu etti. Bu etkinlik benim için ayrı bir önem ayrı bir keyif oldu, çok güzel vakit geçirdik'' diye konuştu.