Yaklaşan Ramazan Ayı Öncesi İlkadım'da Fırınlar Denetlendi

02 Mayıs Perşembe 2019

İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ramazan ayı öncesinde vatandaşların sağlıklı, standartlara uygun gıda tüketimini sağlamak amacıyla ilçe genelinde ekmek üretimi ve satışının yapıldığı fırınlarda gramaj, hijyen ve ruhsat kontrolü denetimlerinde bulundu.İlkadım ilçe genelinde faaliyetlerini sürdüren fırınlara,yaklaşan Ramazan ayı öncesinde denetimlerini sıklaştıran  ilkadım belediyesi zabıta ekipleri fırınlarda temizlik,gramaj,ruhsat ve ekmek fiyatlarının kontrolü kapsayan denetim yaptı.

SARI HALKIMIZIN SAĞLIĞI BİRİNCİ ÖNCELİĞİMİZ
Yapılan denetimlerde zabıta ekiplerini kontrol eden,İlkadım Belediyesi Zabıta Müdürü Şeref Sarı“Vatandaşlarımızın daha iyi, kaliteli hizmet alabilmeleri, sağlıklı ve temiz ekmek yiyebilmeleri için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Ramazan ayının da yaklaşması nedeniyle denetimlerimizi biraz daha sıklaştırdık. Vatandaşlarımızın talep ve şikayetlerini dikkate alıyoruz. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimizdir. Belediye olarak bu tür denetimlerimize düzenli olarak devam edeceğiz" diye konuştu.