Başkan Demirtaş’tan Berat Kandili mesaj

19 Nisan Cuma 2019

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Berat Kandili dolayısıyla yayımladığı mesajında 11 Ayın Sultanı Ramazanı Şerif’in müjdecisi olan Berat Kandili’nin İslam alemine hayırlar getirmesini diledi.

Başkan Demirtaş’tan Berat Kandili mesaı

Mesajında, Berat Kandilinin Ramazan Ayının müjdesi olduğunu ifade eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Berat günahlardan arınma, temize çıkma, ilahi af ve rahmete nail olmaktır. Bugün insanlar için kırılan kalpleri onarma dargınlık ve küskünlük duvarlarını yıkma, kin, nefret duygularını aşarak Yüce Allahtan affını isteme günüdür.  Unutmayalım ki, paylaşılmayan sevinç ve mutlulukların insan için fazla bir anlamı yoktur. Sevinç ve mutluluklar paylaşıldıkça artar, kederler de paylaşıldıkça hafifler. Bu vesileyle büyük mutlulukla idrak edeceğimiz on bir ayın sultanı Ramazan ayının müjdecisi olan Berat kandilinde, gönül huzuru ile kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenmesini temenni ediyorum. Mübarek Berat kandilinin kutlu olmasını diler, milletimizin, memleketimizin ve tüm İslam aleminin birlik ve beraberliğine, barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allahtan niyaz eder sevgi ve saygılarımı sunarım. Rabbim bizleri hayırlısıyla mübarek Ramazan'a ulaştırmayı nasip eylesin, inşallah.” dedi.