İlkadım Belediyesi'nde devir teslim töreni düzenlendi

19 Nisan Cuma 2019

31 Mart yerel seçimleri sonuçunda, devir teslim töreninin ardından İYİ Parti adayı Necattin Demirtaş görevine başladı. 31 Mart 2019  yerel seçimler de belediye başkanlığını kazanan Necattin Demirtaş, devir teslim töreninde yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: "Dün mazbatamızı aldık, bugün de belediyede devir teslim törenini gerçekleştirdik. Biz her kesimden oy aldık, herkesin sevgisini kazandık. Sevginin dili kazandı. Biz, sevgi dilinden ve adaletten asla ayrılmayacağız. An itibariyle siyasi kimliğimi çıkardım, herkesin başkanı oldum. Bundan sonra da herkesin başkanı olarak hizmet vermeye devam edeceğim. Bu anlamda seçim süresince bize maddi manevi gönülden destek veren tüm gönüldaşlarıma teşekkür ediyorum"

İlkadım Belediyesi'nde devir teslim töreni düzenlendi.

Samsun'da 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından İlkadım İlçesi Belediye Başkanlığını kazanan Necattin Demirtaş, yoğun katılımla gerçekleşen devir teslim töreniyle makamına oturdu.

Samsun'da 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin ardından İlkadım Belediyesi'nde devir teslim töreni düzenlendi.