-YAŞAM PARKURU PROJESİ ŞEHRE NEFES ALDIRACAK

03 Ağustos Cuma 2018

İlçemizin Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarında yapımına başlanan Yaşam parkuru inşaatımızın alanını ziyaret ederek incelemelerde bulunduk ve yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldık. Mert Irmağı kenarında 20 dönümlük alan içerisinde inşa edilecek yaşam parkuru, muhteşem bir yaşam alanına dönüştürülecek. 2 Km bisiklet yolu ve kauçuk kaplama koşu yolunun yanı sıra 200 metrekare oyun ve fetness alanı, 3 farklı noktada ahşaptan özel tasarlanmış büfe, 2 adet engelli aracı şarj istasyonu, 7 dekoratif çeşme, 3 umumi tuvalet ve 26 ayrı oturma alanında 52 adet bank yer alacak. Her ayrıntının düşünüldüğü yaşam parkuru güvenlik sistemleri ile 24 saat izlenirken alan boyunca zabıta ekipleri de vatandaşımızın hizmetinde olacak.

-YAŞAM PARKURU PROJESİ ŞEHRE NEFES ALDIRACAK

İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok tarafından Derebahçe Mahallesi Mert Irmağı kenarına inşa edilecek koşu yolu ve yaşam parkuru inşaatı başladı.

TOK; “YENİ MUHTEŞEM PROJEYLE İLKADIM’A PRESTİJ KATIYORUZ”

Yaşam parkuru alanında incelemelerde bulunurken vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tok, “İlkadım’ımıza ara vermeden hizmet etmeye devam ediyoruz. Derebahçe Mahallemizde bulunan Mert Irmağı boyunca eşsiz bir projeye hayat vereceğiz. Her şeyin en iyisini hak eden değerli Samsunlular için ailecek sosyal ve spor etkinliklerini gerçekleştirebilecekleri bir alan oluşturuyoruz. En ince detayları bile düşünerek oluşturacağımız yaşam parkuru İlkadım’ın değerine değer katacak prestijli bir proje konumundadır. Proje aşamasından itibaren her aşamasını bizzat kontrol ve takip ederek kısa bir sürede projemizin tamamlanması için işimizin başındayız. Şimdiden bu eşsiz projenin ilçemize, ilimize ve Karadeniz’e hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.