İlkadım’da 4 mahalle doğal gaza kavuşuyor

13 Şubat Salı 2018

-Tok, seçimler öncesi doğal gaz sözü vermişti, hayata geçiyor! İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, yerel seçimler öncesi miting meydanlarında halka verdiği ‘doğal gaz sözü’ uzun çalışmalar sonrası hayata geçiyor. Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kurulan ortak komisyonun kararına göre, İlkadım ilçesine bağlı Kadıköy, Zeytinlik, Fatih ve Anadolu mahalleleri doğalgaza kavuşacak. Edinilen bilgiye göre Hastane ve Kökçüoğlu mahallelerinin durumu ise, revizyon imar çalışması ile ilgili teklif komisyonda görüşülüp karara bağlandıktan sonra belirginleşecek.

-Tok, seçimler öncesi doğal gaz sözü vermişti, hayata geçiyor!

Büyükşehir Belediyesi ile birlikte kurulan ortak komisyonun kararına göre, İlkadım ilçesine bağlı Kadıköy, Zeytinlik, Fatih ve Anadolu mahalleleri doğalgaza kavuşacak. Edinilen bilgiye göre Hastane ve Kökçüoğlu mahallelerinin durumu ise,  revizyon imar çalışması ile ilgili teklif komisyonda görüşülüp  karara bağlandıktan sonra belirginleşecek.